Reinigen van crepi

Voor alle gevels en buitenmuren

Vraag uw vrijblijvende offerte voor uw
gevelreiniging en andere reinigingswerken

Vraag uw offerteMeer info over crepireiniging

Reinigen van crepi

Voor alle gevels en buitenmuren

Vraag uw vrijblijvende offerte voor uw
gevelreiniging en andere reinigingswerken

Vraag uw offerteMeer info over crepireiniging

Reinigen van crepi

A.D. Cleaning reinigt alle soorten gevels en buitenmuren waaronder ook crepi. Door de vaak bleke kleur van crepigevels worden deze snel vuil door groenaanslag of vervuiling. Met onze softwashmethode laten we uw gevel weer stralen als nieuw.

Softwash voor het reinigen van crepi

De softwashmethode is, zoals de naam het zegt, een zachte reinigingsmethode ideaal voor het reinigen van crepi. Er wordt enkel gebruik gemaakt van een ecologisch product dat nadien onder lage druk wordt afgespoeld. Dit zorgt er voor dat de ondergrond niet wordt beschadigd. Daarnaast biedt deze methode ook een langer resultaat. Door het aangebracht product kan het vuil zich minder goed hechten en blijft uw crepi gevel of buitenmuur lang proper.

Vraag uw offerte

Hebt u een vuile crepi gevel die u weer wilt laten stralen? Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte aan AD Cleaning.

 

Tevreden klanten

Naast het reinigen van crepi ook reiniging van baksteen gevels, terrassen en blauwsteen

Naast het reinigen van gevels en buitenmuren in crepi kan u bij AD Cleaning ook terecht voor het reinigen van uw buitenmuren in baksteen, terras en blauwsteen. Net als gevels en daken zijn deze ondergevig aan het weer en komt na enige tijd een vuile aanslag op de stenen. Onder hoge en juiste druk werden deze gereinigd door AD Cleaning en behandeld om nieuwe aanslag tegen te gaan. Aanslag komt altijd terug maar door behandeling blijft de steen langer mooi en mosvrij.

Naast gevelreiniging, terrasreiniging en blauwsteenreiniging staan wij ook in voor het kuisen van uw schoorsteen en het ontmossen van uw dak.

Laat ons uw gegevens na, wij contacteren u spoedig.

    Graag info over/ offerte voor *