Gevelreiniging

Een propere gevel is een nieuw begin

Vraag uw vrijblijvende offerte voor uw
gevelreiniging en andere reinigingswerken

Vraag uw offerteMeer info over gevelreiniging

GEVELREINIGING

Een propere gevel is een nieuw begin

Vraag uw vrijblijvende offerte voor uw
gevelreiniging en andere reinigingswerken

Vraag uw offerteMeer info over gevelreiniging

Gevelreiniging

A.D. Cleaning uit Kortrijk reinigt uw gevel op professionele wijze met de nodige zorg en nazorg. Voor een propere gevel, voor lange tijd.

Naast het ontmossen van daken zorgen wij ook voor propere gevels. De gevel van uw gebouw is, net als uw dak, ondergevig aan invloeden van het weer en de vervuiling. Gevels worden vuil en zorgen voor een onverzorgd voorkomen van uw pand.

Laat uw gevel reinigen door A.D. Cleaning. Uw gevel wordt in oorspronkelijke staat hersteld door deze grondig te reinigen en waar nodig herstellingswerken aan te brengen aan stenen en voegwerk. Na het reinigen zorgen wij ook voor de nabehandeling zodat uw gevel voor lange tijd proper blijft.

Hebt u last van vocht? Dan kan u ook rekenen op A.D. Cleaning voor het impregneren van uw gevel tegen vocht.

Gevelreiniging voeren wij uit voor zowel particulieren als bedrijven.Ontvangt u graag een offerte voor de reiniging van uw gevel?

Crepi gevel reinigen?

Hebt u een gevel in crepi? Ook deze reinigen we vakkundig door middel van softwash. Klik door voor meer info.

Contacteer ons vrijblijvend, we maken graag een offerte.

Naast gevelreiniging ook reiniging van terrassen en blauwsteen

Naast gevelreiniging kan u bij AD Cleaning ook terecht voor het reinigen van uw terras en blauwsteen. Net als gevels en daken zijn deze ondergevig aan het weer en komt na enige tijd een vuile aanslag op de stenen. Onder hoge en juiste druk werden deze gereinigd door AD Cleaning en behandeld om nieuwe aanslag tegen te gaan. Aanslag komt altijd terug maar door behandeling blijft de steen langer mooi en mosvrij.

Naast gevelreiniging, terrasreiniging en blauwsteenreiniging staan wij ook in voor het kuisen van uw schoorsteen en het ontmossen van uw dak.

Laat ons uw gegevens na, wij contacteren u spoedig.

    Graag info over/ offerte voor *